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§ 105‑537. Levy.
(a) Authority. – If the majority of those voting in a referendum held pursuant to this

Article vote for the levy of the tax, the board of county commissioners may, by resolution and
after 10 days' public notice, levy a local sales and use tax at a rate of one‑quarter percent (0.25%).

(b) Vote. – The board of county commissioners may direct the county board of elections
to conduct an advisory referendum on the question of whether to levy a local sales and use tax in
the county as provided in this Article. The election shall be held in accordance with the
procedures of G.S. 163‑287, except that the election shall not be held within one year from the
date of the last preceding election under this section.

(c) Ballot Question. – The form of the question to be presented on a ballot for a special
election concerning the levy of the tax authorized by this Article shall be:

"[ ] FOR [ ] AGAINST
Local sales and use tax at the rate of one‑quarter percent (0.25%) in addition to all other State and
local sales and use taxes."

(d) Repealed by Session Laws 2014‑3, s. 14.22, effective May 29, 2014. (2007‑323, s.
31.17(b); 2013‑381, s. 10.14; 2014‑3, s. 14.22; 2017‑6, s. 3; 2018‑146, ss. 3.1(a), (b), 6.1;
2019‑169, s. 3.8(a).)


